Over ons

Premium Business Consultants is een onafhankelijk bureau wat consultancy en project management diensten levert op het gebied van proces- en IT-inrichting. Dat doen wij al sinds 1999, voor een groot aantal innovatieve bedrijven.

Al onze medewerkers zijn hoger opgeleid, hebben zeer ruime werkervaring binnen hun vakgebied, hebben relevante certificeringen en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Wij stellen uw business doelstellingen centraal en vertalen deze in afstemming met u naar heldere uitgangspunten en deliverables ten aanzien van de veranderingen in uw IT en processen. Het is onze passie om oplossingen te bedenken én te zorgen dat deze worden gerealiseerd. Daarnaast hechten we veel waarde aan een goede borging van de oplossing binnen uw organisatie.

Veelal vervullen wij een intermediairsrol tussen u als opdrachtgever en de IT-uitvoeringsorganisatie of leveranciers. Indien gewenst, kunnen wij ook het projectmanagement en/of delen van de projectuitvoering op ons nemen. Wij werken zowel in traditionele als in op Agile/Scrum gebaseerde ontwikkelomgevingen.

Door onze onafhankelijkheid kunnen wij ons ook echt focussen op de voor u passende oplossing. Of het nu product-innovaties, platform-innovaties, proces-optimalisaties of veranderingen ten gevolge van wet- en regelgeving betreft: Premium helpt u uw uitdagingen op het gebied van bedrijfsprocessen en IT te identificeren, aan te pakken en op te lossen.

Daarbij zijn wij pas tevreden als ook ú tevreden bent.

 • Hoog gekwalificeerd personeel

  Premium verzorgt voor haar medewerkers extra certificeringen in kennis en kunde op de IT-gebieden die in ontwikkeling zijn. Bijvoorbeeld Prince2 voor projectmanagement, ITIL voor beheer, TOGAF voor architectuur, SCRUM voor Agile working.

 • Pragmatisch en flexibel

  Premium medewerkers gaan voor practische oplossingen en stellen zich flexibel op om uw wensen te realiseren.

 • Onafhankelijk

  Premium is een onafhankelijk bedrijf. We hebben geen afhankelijke banden met leveranciers. Wel kennen we veel leveranciers en hun producten.

 • Ervaren

  Premium medewerkers hebben veel werkervaring vanuit eerdere werkomgevingen in verschillende branches.

 • Pro actief

  Premium medewerkers gaan graag met U in discussie om te kijken of het plan nog beter kan en zullen U wellicht met hun suggesties verrassen.

 • Brug tussen Business en IT

  Premium slaat graag een goede brug tussen de taal en belangen van de business en de taal en belangen van de IT'er. Dit is cruciaal voor succesvolle projecten.