Direct naar content
Update

Premium Kerst Dinner in Motion 2017

Dit jaar nodigde Premium haar medewerkers uit voor een verrassende diner ervaring:

Dinner in Motion.

DIN

Bij binnenkomst konden we na de ontvangst van ons gatenummer in de receptie een drankje nuttigen en even bijpraten met de binnenstromende collega’s in de foyer.

DIM EntreeNa de ontvangst gingen we naar de dinerzaal. Deze had 4 witte muren waarop een soort luchtsluis voor een vliegtuig afgebeeld werd en er stond een grote lange tafel waar we plaats konden nemen bij ons uitgedeelde gatenummer.

De luchtsluis was in beweging waardoor je het idee gegeven werd dat je je bewoog. Toen iedereen zat kwam er een filmpje wat door Dinner in Motion voorbereid was met de materialen die Premium had aangeleverd.

Kijk als je deze wil zien naar de volgende link:

Het filmpje werd op zowel de voor- als de achtermuren getoond. En daarmee was de avond geopend. Er werd een 7-gangen diner geleverd: De 1ste gang kwam na een aantal mooie hoge resolutie filmbeelden (bijv. Bryce Canyon, Monument Valley )waarna we belanden in een foodtruckomgeving met Bram’s burger. (Voor de culinair geïnteresseerden: een huisgemaakte eenderillette, truffelmayonaise – cornichons – uiencompote en little gem sla)

Na deze gang reisden we verder naar Monte Carlo voor de 2de gang: Plate your bets. In een Casino omgeving werd een gouden casino carpacciobal gerold in een Crumble van parmezaanse kaas en een vulling van gegrilde groenten geserveerd. Het bord was voor dit gerecht een roulette schijf.

De derde gang, Kamerplantensoep, werd geleverd in echte gieters nadat een kaboutertje wat voorbereidende werkzaamheden had verricht op het tafelbald. Een lekker soepje. (Kardamon en limoen blad, kerrie, laos, gember, kokos en citroengras, oesterzwammen en een eetbaar viooltje).

Tussen deze gangen werd een high speed actie beleving met o.a. BMX en surfen getoond.

Gang 4, There’s a fish in my dish, werd óf een Champignon óf een visgerecht in een onderwateromgeving met hamerhaaien en clownvisjes (Nemo) en een gezonken schip met schat. De geroosterde zeebaars met een crème van aardappel en citroenmelisse, kokkels en olie van Hollandse garnalen smaakte prima. Collega’s die de champignons hadden waren ook prHollands Glorieettig verrast.

Gang 5, Chateau Bucco, werd genuttigd in een kamer die geïnspireerd leek door Villa Volta op de Efteling. Een heerlijke Rouleau van Ossebucco met beukenzwam, knolselderij, bospeen puree, aardappelpuree met Ras El Hanout, een schenkeltje met Parmaham mousse en jus met verse laurier.

Gang 6, Hollands Glorie, in gepast Delfts Blauw, werd gepresenteerd op mooi bruin geprojecteerde borden. Chocolade mousse met stroopwafelsnippers, advocaatschuim en schotsen van Haagse Hopjes.

Na deze gang werd een zeer psychedelisch stukje film getoond wat waarschijnlijk beter gemeden kon worden door epileptisch gevoeligen. Hierin kwamen nogal wat felle licht- en donkerovergangen voor.

Het meisje met de parelGang 7, Het meisje met de parel, de laatste gang hield ons lange tijd bezig met het kijken naar de bonbon die we uiteindelijk konden eten nadat deze het middelpunt was van verschillende Hollandse meesterwerken.

Na de laatste gang via de ruimte en de verschillende omgevingen die we hadden meegemaakt terug naar de foyer om nog een laatste drankje te nuttigen of een koffie om scherp de terugreis te kunnen aanvaarden.

Het was een zeer geslaagde avond en een mooie afronding van een intensief jaar.

01 06